MC udlejning

Lej en motorcykel i op til en uge GRATIS ved køb af en tilsvarende MC efterfølgende (behøves ikke være nøjagtig samme model, men tilsvarende prisklasse).

Maj - oktober

Udlejning af motorcykler tilbydes i samarbejde med Jensens Motorcykler, Kometvej 1, 8700 Horsens

www.jensensmc.dk 

Model

Pris for 1 uge

Honda Z125 Monkey

2.500,-

KTM 390 Duke

2.700,-

KTM 390 Adventure

2.700,-

Husqvarna 401 Vitpilen

2.700,-

Honda CB500

2.700,-

Honda CMX500 Rebel

2.700,-

Honda NC750XAD

3.700,-

KTM 790 Duke

3.900,-

KTM 790 Adventure

3.900,-

Honda CRF1000 Africa Twin

4.500,- 

Indian Scout eller Scout Bobber Sixty

4.900,-

Indian FTR1200

4.900,-

KTM 1290 Super Adventure S

4.900,-

Leje fra mandag kl. 16.00 til efterfølgende mandag kl. 10.00 – incl. 500 km.

Merpris kr. 3,- pr. ekstra kørt km. 

 

Ved længere tids leje (mere end 14 dage) gives -10% på lejen.

 

Mulighed for leje af udstyr, tasker m.m. mod merpris.

OBS: Depositum kr. 5.000,- betales forud.

 

Pakkeløsninger

Det siger vores kunder

Fødselsdag

Direktør, Ejlskovs MC Udstyr

Vi havde en mega god dag og hver gæst har vendt tilbage til mig privat med rosende ord og et højt humør! En stor oplevelse og en stor respekt for hele parken! 5 stjerner, uden at tøve! 

Fed ATV tur som kan køres af alle, men også uden at være "kedelig" - Virkelig fedt!

Kursus

Direktør og indehaver, Alex, Aunsbjerg.com

Vi valgte, at Event Park Danmark – skulle være stedet at holde vores 12 kursusdage, udfra vi ønsker vores medarbejdere kan og skal tænke lidt ud af boxen – så passer dette atypiske sted med kant & smil godt til os…..

Måske kan nogle synes det kan udfordre fokus lidt med de atypiske rammer, men vi synes at de rammer har mange fordele – ikke mindst at vi kunne flette lidt leg og afbræk ind på et par af kursus dagene og der var lidt for enhver at kunne prøve kræfter med.

Heidi gjorde en rigtig god indsats for det hele virkede super godt og man mærker et rigtigt godt engagement for stedets sjæl, jeg er ret sikker på vi kommer tilbage :-) - måske også med en firmafest en dag når der igen må festes eller en event personaleforeningen står for, det er der flere af medarbejderne der synes kunne være fedt at holde på stedet.

Firmaevent

Helle, Botjek

Tak for en rigtig god oplevelse hos jer i Event Park Danmark. 

Den var helt speciel og I er ganske enkelt fantastiske. 

Aktivitetsdag

Spillere, trænere og ledere, AC Horsens

I går havde vi en fantastisk dag i lækre rammer hos Event Park Danmark, hvor spiller, trænere og ledere dystede i ATV safari, skydning, fodboldgolf og Rambo Bar - og der blev sat et par rekoder. Tak til de gode folk hos Event Park Danmark for en dejlig dag med masser af action, højt humør og konkurrence.

Kundeevent og generalforsamling

Michael, DLH

Tusinde tak for en herlig dag i E-Park. Vores kunder – Jyske Byggecentre – og vi, var meget tilfredse med hele arrangementet og deres efterfølgende generalforsamling i Jeres Giraf-Bar.

Tror, det var en stor glædelig overraskelse for alle, at man kan socialisere på så spændende vis, på ATV tur gennem Jeres flotte

landskab med lidt boldspil indlagt

Firmaevent

Per, Egebjerg El

Vi takker alle for en rigtig god dag hos jer konge betjening og fede oplevelse

Fødselsdage

Brian Bjørnskov

Vi havde tidligere været i Event Park Løsning i anledningen af vores yngste drengs fødselsdag, da han havde et højt ønske om at prøve at køre MotoCross, vi havde en fantastisk oplevelse, hvor også vores ældste søn var med.

Derfor besluttede jeg mig for, at når jeg fyldte 50 ville jeg have en dag inden festen hvor jeg samlede alle mændene til en hygge dag i Event Park Løsning, vi startede i løsning kl 14.00 og sluttede da Event Park lukkede omkring kl 10.00. Jeg bestilte Horsens turistfart til at køre til og fra banegården (samlingssted) i Horsens, havde købt sandwich, og selv stået i køkkenet for aftensmaden til mændene. Drikkevarer blev købt hos Event Park Løsning.

Når jeg tænker tilbage på dagen, og den oplevelse vi alle fik sammen, så er det nogen af de bedste penge jeg nogensinde har investeret.

Så vil man have en oplevelse for livet, så kan jeg helt klart anbefale Event Park i Løsning.

Familietur

Jørgen, Løsning VVS

"Hold nu op et fantastisk arrangement. Alle har fået en vild fed oplevelse i jeres fantastiske Event Park. Alle har også givet udtryk for at de følte sig meget velkommen. Vi kommer helt sikkert igen".

50 års fødselsdag

Kenneth Pedersen, Østjysk Våbenhandel

Jeg har fået en snak med mange af gæsterne efter det store event hos jer,....en kæmpe ros til jer for det store arrangement, en fantastisk dag/aften fra start til slut med hovedarrangement på Elcross, Atv safari og paintball, jeg/vi må sige, at I som team holdte et vildt service niveau overfor os alle, det hele fungerede fantastisk, også afslutningen på dagen med et fedt band og fest til slut - mere end godt klaret af jer i 12 timer

Polterabend

Lørdag den 4. juli lagde Bo og gutterne vejen forbi Event Park Danmark til polterabend og kort og godt beskrevet fra selskabet: Konge dag!

Polterabend

Jørgen Rieper

Tak for en super hyggelig og action præget polterabend i jeres fantastiske omgivelser. Det har virkelig været en fed dag/aften for os alle som vi stadig bliver ved at snakke om når vi mødes her bag efter. Man må sige i har helt styr på tingene fra man kommer til det slutter og man kan ikke andet end bare få den fedeste drengerøvsdag

Firma julefrokost

Thomas, Indehaver, A/S Nortvig

Vi har afholdt vores årlige julefrokost hos Event Park Danmark. Hele arrangementet forløb fejlfrit. Både mine kollegaer og jeg var meget overvældet over de meget gennemført rammer, som ligger langt over hvad vi tidligere har oplevet lignende steder.

Jeg kan varmt anbefale Event Park Danmark.

Firmaevent

Production Manager, Dencam Composite

Aktiviteterne var fede og sjove, ikke en finger at sætte på det, selvom det regnede hele dagen. Og så gør det, det ikke dårligere, at stedet bare er fuldstændigt perfekt. Der er intet der er overladt til færdighederne, godt gennemført.

Vi er allerede begyndt at snakke om, hvornår vi skal derop igen. Tak for nogle gode timer.

Teambuilding

Carina, Brandt Revision

Fantastisk sjov teambuilding dag med kollegaerne. Vi havde et heldagsarrangement fra kl. 9-16, med morgenmad og frokost og en fed slutning med pubcrawl rundt i området.

Vi var i de bedste hænder hele dagen. Heidi er en fantastisk guide og fortæller. Imponerende sted, som vi klart kan anbefale. Vi skal helt sikkert prøve det igen.

Polterabend

Terese Albers

Vi havde fornøjelsen af, at holde polterabend for 10 piger i Event Park Danmark. Vi havde en fantastisk dag, hvor der altid var god tid og overskud til en pludselig indskydelse.

Tak til en fantastisk instruktør og en lille overraskelse fra Brian selv. Det var en virkelig god dag, i deres fanstatiske omgivelser og alt var fuldstændig klar og tilrettelagt da vi ankom, Event Park Danmark har vores varmeste anbefalinger hvis man vil have en fed dag med fart og spænding -

bubble