Polterabend

Mangler du et helt unikt sted til at samle vennerne til polterabend - og hvor der er aktiviteter nok til en hel dag, så du sparer at køre rundt til forskellige steder?

Hos Event Park Danmark garanterer vi en sjov, udfordrende og actionpræget dag, hvor alle kan være med - og hvor alle får en god dag. 

 Event Park Danmark står klar til at sammensætte et godt tilbud til dig. Skal det være cross eller ATV safari (uden alkohol i blodet) eller skal I dyste i paintball eller bow combat? Måske I samles om en slag fodboldgolf eller vil dyste på vores forhindringsbane. Vi har masser af muligheder for at sammensætte lige præcis den pakke, der passer til dig. 

Min. antal deltagere er 10 personer og forvent at budgettet starter fra kr. 750,- pr. person. 

For mere info. kontakt Heidi på 29866095 eller send en mail på heidi@eparkdanmark.dk

Et par og tyve mand er stillet op som til et klassebillede, hvor bagerste række står op og forreste række går i knæ. Alle er i kamouflagetøj og hjelm, pånær én mand foran. Han er klædt i gult. Folk smiler - de er til polterabend.
En flok på ca. ti mand står foran en gammeldags udseende saloon. Nogen står med øl i hånden og én står og tager billede af dem med en mobiltelefon. De holder polterabend.
To personer i en mudret RZR. De har begge fuld ansigtshjelm på. En tredje mand står ved førersædet og gør et eller andet klar. De holder foran en sort halbygning. De skal ud og køre RZR-turbo.
Mand med fuldskæg kører på en motocrossbane på en meget lille crosser. Den er så lille, at manden ben hænger bagud på jorden. Han kører promillekørsel på Event Park Danmark.
Ti personer holder og venter på en jord/grusbane mens de sidder på el-crossere med fuld køreudstyr og hjelme. Der er nåletræer i baggrunden.
16 personer står opstillet på rad og række foran en gruppe grantræer. De er alle i kamouflagetøj og har hjelme på og paintballgeværer i hænderne. Kun en enkelt mand sidder foran på knæ og er iklædt et bunny-kostume. De holder polterabend i Even
Ca 25 mænd står og sidder foran en gammeldags saloon. De fleste har en fadøl i hånden. En enelt mand, som sidder på jorden er iklædt latexdragt med korte ærmer og bukser. Han har en rødbedefarvet sexmaske med ører på. De holder polterabend for m
Gammel zinkspand med is fyldt op med Tuborg dåsebajere.
bubble