Tur til Afrika

Drømmer du om Afrikas varme og eksotiske dyr? Event Park Danmark har et samarbejde med Gaspare Spanio Safaris som ligger i Sydafrika. Ægte sydafrikansk gæstfrihed. Lidenskabelige med jagt, eventyr og mennesker. Intimt sted med plads til 10 gæster.

I Sydafrika vil du blive hilst velkommen af Gaspare Spanio og hans kone Eleen. Deres prioritet er at sikre, at du har et behageligt og eventyrfuldt ophold. Mens du nyder luksus i deres flotte lodge og pæne og rene faciliteter, får du også tid til at værdsætte den afrikanske bush i sin natur. Med Gaspare Spanio Safaris får du mulighed for at undslippe dit hverdagsliv og være omgivet af dyreliv og eventyr.

Gaspare Spanio Safaris har mere end 15 års erfaring inden for professionel jagt og tilbyder også: 

 • Swimmingpool og solbadning
 • Bjergvandring
 • Køre offroad på Honda CRF230
 • Jagt (riffel eller bue og pil)
 • Foto safari
 • Safari
 • Helikopterture
 • Ridning på elefant
 • Luftballonflyvninger
 • Bådture
 • Rejser fra og til O.R. Tambo International Airport (Johannesburg)
 • Lokal shopping

Se meget mere på: http://www.gasparespaniosafaris.co.za

Mere om jagt

Vi hjælper dig med at gøre din afrikanske jagtdrøm til virkelighed. Desuden skræddersyr og personaliserer vi vores professionelle jagttjenester, så de passer til dine behov. Derudover har du mulighed for at kombinere din riffel- og buesafari med et fotosafari. Vi tilbyder jagt både med riffel og med bue og pil. Du kan medbringe dit eget udstyr eller låne på farmen.

Jagt er ikke kun spændende, men en af ​​de mest eventyrlystne oplevelser, som naturen tilbyder. Gaspare Spanio Safaris henvender sig til både riffel og buejagt i provinsen Limpopo, Sydafrika. Vi arrangerer vores jagtture i små grupper, der sikrer, at hver jæger nyder kvalitetstid. Gaspare Spanio Safaris område er på 3.000 hektar jord.

Der findes træningsbaner både til riffel og til bue.

Ønsker du at vide mere om Afrika tur, så kontakt Heidi Friis på 29866095 eller Brian Jensen på 28445813 eller Gaspare Spanio at +27 82 871 5007.

Jo længere tid du venter, jo færre minder får du!

Tur til Afrika
Tur til Afrika
Tur til Afrika
Tur til Afrika
Tur til Afrika
Tur til Afrika
Tur til Afrika
Tur til Afrika
Tur til Afrika
Tur til Afrika
Tur til Afrika

Pakkeløsninger

Det siger vores kunder

Aktivitetsdag

Spillere, trænere og ledere, AC Horsens

I går havde vi en fantastisk dag i lækre rammer hos Event Park Danmark, hvor spiller, trænere og ledere dystede i ATV safari, skydning, fodboldgolf og Rambo Bar - og der blev sat et par rekoder. Tak til de gode folk hos Event Park Danmark for en dejlig dag med masser af action, højt humør og konkurrence.

Kundeevent og generalforsamling

Michael, DLH

Tusinde tak for en herlig dag i E-Park. Vores kunder – Jyske Byggecentre – og vi, var meget tilfredse med hele arrangementet og deres efterfølgende generalforsamling i Jeres Giraf-Bar.

Tror, det var en stor glædelig overraskelse for alle, at man kan socialisere på så spændende vis, på ATV tur gennem Jeres flotte

landskab med lidt boldspil indlagt

Firmaevent

Per, Egebjerg El

Vi takker alle for en rigtig god dag hos jer konge betjening og fede oplevelse

Familietur

Jørgen, Løsning VVS

"Hold nu op et fantastisk arrangement. Alle har fået en vild fed oplevelse i jeres fantastiske Event Park. Alle har også givet udtryk for at de følte sig meget velkommen. Vi kommer helt sikkert igen".

50 års fødselsdag

Kenneth Pedersen, Østjysk Våbenhandel

Jeg har fået en snak med mange af gæsterne efter det store event hos jer,....en kæmpe ros til jer for det store arrangement, en fantastisk dag/aften fra start til slut med hovedarrangement på Elcross, Atv safari og paintball, jeg/vi må sige, at I som team holdte et vildt service niveau overfor os alle, det hele fungerede fantastisk, også afslutningen på dagen med et fedt band og fest til slut - mere end godt klaret af jer i 12 timer

Polterabend

Lørdag den 4. juli lagde Bo og gutterne vejen forbi Event Park Danmark til polterabend og kort og godt beskrevet fra selskabet: Konge dag!

Firma julefrokost

Thomas, Indehaver, A/S Nortvig

Vi har afholdt vores årlige julefrokost hos Event Park Danmark. Hele arrangementet forløb fejlfrit. Både mine kollegaer og jeg var meget overvældet over de meget gennemført rammer, som ligger langt over hvad vi tidligere har oplevet lignende steder.

Jeg kan varmt anbefale Event Park Danmark.

Firmaevent

Production Manager, Dencam Composite

Aktiviteterne var fede og sjove, ikke en finger at sætte på det, selvom det regnede hele dagen. Og så gør det, det ikke dårligere, at stedet bare er fuldstændigt perfekt. Der er intet der er overladt til færdighederne, godt gennemført.

Vi er allerede begyndt at snakke om, hvornår vi skal derop igen. Tak for nogle gode timer.

Teambuilding

Carina, Brandt Revision

Fantastisk sjov teambuilding dag med kollegaerne. Vi havde et heldagsarrangement fra kl. 9-16, med morgenmad og frokost og en fed slutning med pubcrawl rundt i området.

Vi var i de bedste hænder hele dagen. Heidi er en fantastisk guide og fortæller. Imponerende sted, som vi klart kan anbefale. Vi skal helt sikkert prøve det igen.

Polterabend

Terese Albers

Vi havde fornøjelsen af, at holde polterabend for 10 piger i Event Park Danmark. Vi havde en fantastisk dag, hvor der altid var god tid og overskud til en pludselig indskydelse.

Tak til en fantastisk instruktør og en lille overraskelse fra Brian selv. Det var en virkelig god dag, i deres fanstatiske omgivelser og alt var fuldstændig klar og tilrettelagt da vi ankom, Event Park Danmark har vores varmeste anbefalinger hvis man vil have en fed dag med fart og spænding -

bubble