ATV Safari

ATV Safari

Få en sjov, spændende og udfordrende oplevelse på ATV safari. Kom ud og oplev de smukke omgivelser, i og omkring parken. Ideelt til dit virksomhedsarrangement, polterabend eller bare for sjov. En aktiv dag under åben himmel i hjertet af Danmark (Løsning mellem Horsens og Vejle, kort afstand fra E45).

ATV Safari tager dig med på en guidet tur rundt på vores ca. 50 hektar store legeplads. Safarien foregår i et stille og roligt tempo, hvor man oplever den smukke natur, og det fantastiske dyreliv. Der vil blandt andet være mulighed for at støde på dåvildt, råvildt og muflon.

En super sjov og smuk tur, som kan køres af alle.

Vi er naturligvis også i stand til at tilbyde forplejning på et hvilket som helst niveau (lige fra gourmet til mad over bål/grill).

Det er oplagt at kombinere ATV safari med en eller flere af de mange andre aktiviteter, som er mulige i Event Park Danmark (f.eks. paintball, skydning, golf m.m.).

For booking og priser kontakt Heidi Friis på 29866095 eller Brian Jensen på 28445813. Vi tilpasser det enkelte arrangement med hensyn til indhold og varighed alt efter ønske.

Pris ATV Safari inkl. instruktør og leje af sikkerhedsudstyr kr. 500,- pr. person.

Varighed ca. 45 min.

Antal min. 10 personer.

Alder min. 16 år (under 16 år har mulighed for at være bagsædepassager, pris kr. 200,-).

ATV Safari
ATV Safari
ATV Safari
ATV Safari

Pakkeløsninger

Det siger vores kunder

Polterabend

Lørdag den 4. juli lagde Bo og gutterne vejen forbi Event Park Danmark til polterabend og kort og godt beskrevet fra selskabet: Konge dag!

Firma julefrokost

Thomas, Indehaver, A/S Nortvig

Vi har afholdt vores årlige julefrokost hos Event Park Danmark. Hele arrangementet forløb fejlfrit. Både mine kollegaer og jeg var meget overvældet over de meget gennemført rammer, som ligger langt over hvad vi tidligere har oplevet lignende steder.

Jeg kan varmt anbefale Event Park Danmark.

Firmaevent

Production Manager, Dencam Composite

Aktiviteterne var fede og sjove, ikke en finger at sætte på det, selvom det regnede hele dagen. Og så gør det, det ikke dårligere, at stedet bare er fuldstændigt perfekt. Der er intet der er overladt til færdighederne, godt gennemført.

Vi er allerede begyndt at snakke om, hvornår vi skal derop igen. Tak for nogle gode timer.

Teambuilding

Carina, Brandt Revision

Fantastisk sjov teambuilding dag med kollegaerne. Vi havde et heldagsarrangement fra kl. 9-16, med morgenmad og frokost og en fed slutning med pubcrawl rundt i området.

Vi var i de bedste hænder hele dagen. Heidi er en fantastisk guide og fortæller. Imponerende sted, som vi klart kan anbefale. Vi skal helt sikkert prøve det igen.

Polterabend

Terese Albers

Vi havde fornøjelsen af, at holde polterabend for 10 piger i Event Park Danmark. Vi havde en fantastisk dag, hvor der altid var god tid og overskud til en pludselig indskydelse.

Tak til en fantastisk instruktør og en lille overraskelse fra Brian selv. Det var en virkelig god dag, i deres fanstatiske omgivelser og alt var fuldstændig klar og tilrettelagt da vi ankom, Event Park Danmark har vores varmeste anbefalinger hvis man vil have en fed dag med fart og spænding -

bubblemedia