El-cross

Prøv kræfter med el-cross på en rigtig motocross bane. Kan du køre mountainbike, så kan du også køre el-cross.

Hvorfor vælge el-cross?

Fordi Ingen larm. Ingen forurening. Masser af kraft.
Kan håndteres både af den rutinerede kører og af nybegynderen. Ingen gearskifte og 3 niveauer.

Pris El-cross inkl. instruktør og leje af sikkerhedsudstyr kr. 1.000,- pr. person.

Varighed ca. 1,5 - 2 timer.

Antal min. 6 personer.

Alder min. 16 år. OBS 16-18 år kræver tilladelse fra forældre/værge.

Som gæst får du naturligvis en grundig instruktion i brug af maskinen inden du sendes ud at køre - og starten går ikke før du føler dig tryg.

Som gæst i Event Parken køres der altid i niveau 1, så vi sikrer os du som gæst er i trygge hænder - og så vi undgår uheld og skader. Det er VIGTIGT for os at dette respekteres - og ændres dette undervejs og der sker uheld, så er det på dit eget ansvar - og evt. skader på køretøjet dækkes af dig. If you breake it - you buy it.

El-cross
El-cross
El-cross
El-cross
El-cross
El-cross
El-cross
El-cross

Pakkeløsninger

Det siger vores kunder

Polterabend

Lørdag den 4. juli lagde Bo og gutterne vejen forbi Event Park Danmark til polterabend og kort og godt beskrevet fra selskabet: Konge dag!

Firma julefrokost

Thomas, Indehaver, A/S Nortvig

Vi har afholdt vores årlige julefrokost hos Event Park Danmark. Hele arrangementet forløb fejlfrit. Både mine kollegaer og jeg var meget overvældet over de meget gennemført rammer, som ligger langt over hvad vi tidligere har oplevet lignende steder.

Jeg kan varmt anbefale Event Park Danmark.

Firmaevent

Production Manager, Dencam Composite

Aktiviteterne var fede og sjove, ikke en finger at sætte på det, selvom det regnede hele dagen. Og så gør det, det ikke dårligere, at stedet bare er fuldstændigt perfekt. Der er intet der er overladt til færdighederne, godt gennemført.

Vi er allerede begyndt at snakke om, hvornår vi skal derop igen. Tak for nogle gode timer.

Teambuilding

Carina, Brandt Revision

Fantastisk sjov teambuilding dag med kollegaerne. Vi havde et heldagsarrangement fra kl. 9-16, med morgenmad og frokost og en fed slutning med pubcrawl rundt i området.

Vi var i de bedste hænder hele dagen. Heidi er en fantastisk guide og fortæller. Imponerende sted, som vi klart kan anbefale. Vi skal helt sikkert prøve det igen.

Polterabend

Terese Albers

Vi havde fornøjelsen af, at holde polterabend for 10 piger i Event Park Danmark. Vi havde en fantastisk dag, hvor der altid var god tid og overskud til en pludselig indskydelse.

Tak til en fantastisk instruktør og en lille overraskelse fra Brian selv. Det var en virkelig god dag, i deres fanstatiske omgivelser og alt var fuldstændig klar og tilrettelagt da vi ankom, Event Park Danmark har vores varmeste anbefalinger hvis man vil have en fed dag med fart og spænding -

bubblemedia