Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Er du ikke heldig at finde svar på dit spørgsmål herunder, skal du være velkommen til at ringe til Heidi på tlf. 29866095 eller sende en mail på kontakt@eventparkdanmark.dk.


Hvad for noget tøj skal jeg tage på?

Kom i lige det tøj du finder mest komfortabelt, men også tøj du kan bevæge dig i. Til vores mere beskidte aktiviteter som paintball og el-cross har vi dragter, som deltagere skal iføres. Vi har i alle størrelser, så der er ingen undskyldninger.

Bliver i beskidte og skal videre har vi bade og omklædningsfaciliteter til jer.


Hvor kan jeg parkere? 

Vi har en kæmpe parkeringsplads, hvor du kan parkere din bil, motorcykel, lastbil eller el-scooter. Helt gratis!


Hvilke og hvor mange aktiviteter vil i anbefale?

Vi har aktiviteter til alle anledninger. Under hver kategori i Pakkeløsninger kan du finde vores forslag til aktiviteter, der passer ind. I kan også bygge jeres eget event afhængigt af budget og tidsplan. 

Vores park byder på massere af fede aktiviteter, men I skal være hurtige hvis I vil prøve dem alle.


Må jeg drikke alkohol, mens jeg besøger Event Park Danmark? 

Du må ikke drikke alkohol forud for aktiviteter som ATV Safari og el-cross. Event Park Danmark har en nul alkohol politik og bliver dette ikke overholdt kan aktiviteterne ikke benyttes. 

Til de øvrige aktiviteter må der godt indtages alkohol. 


Må jeg medbringe egne drikkevarer i Event Park Danmark? 

Du må ikke medbringe egne drikkevarer. Drikkevarer købes på stedet. Har du nogle specielle ønsker inden dit besøg, så ring eller mail, så tjekker vi op på om vi har det eller kan skaffe det. 


Kan jeg købe mad i Event Park Danmark? 

Mad skal forudbestilles.   


Jeg har ikke prøvet nogle af aktiviteterne før - kan jeg være med? 

Sagtens! Vores instruktører er uddannede og sætter jer grundigt ind i sikkerhed og regler inden en aktivitet påbegyndes. Vores udstyr er godkendt og vedligeholdt og vores højeste prioritet er jeres sikkerhed, så I kan komme på arbejde igen på mandag. 

Af samme grund har vi også aldersbegrænsning på visse aktiviteter, som bedes respekteres. 

Læs mere om vores spilleregler her.


Hvor mange skal vi være for at booke aktiviteter? 

Vi modtager private og erhvervsgrupper over 10 personer. Er i under 10, kan i deltage i vores åbne aftener som slåes op på Facebook - eller sende en mail til kontakt@eventparkdanmark.dk med din konkrete forespørgsel og så ser vi om vi kan passe den ind. 


Hvad skal jeg gøre hvis vi bliver færre end det bestilte antal?  

Bliver i færre end det antal der er bestilt, skal i hurtigst muligt meddele det til os - se nærmere i din ordrebekræftelse. Meddeles ændret antal ikke inden ankomst betales det fulde beløb for det bestilte antal deltagere. Har du bestilt mad på dagen, så skal antal ændres mindst 5 dage før besøget. 

bubble