Om Event Park Danmark

Parken

Ikke for alle – men noget for enhver

Event Park Danmark tilbyder en lang række forskellige aktiviteter og eventpakker, som du, dine venner, kolleger, netværksgruppe eller dine nærmeste kan boltre jer med. 

Parken startede som en legeplads i indehaver Brian Jensens baghave. I sommeren 2019 blev Heidi Friis ansat til at drive stedet, og dørene blev samtidig åbnet for gæster.

Formålet med parken er at give alle vores gæster en oplevelse udover det sædvanlige. Vi vil ikke være som alle de andre, og det skal du derfor heller ikke forvente, at vi er – vi skal derimod opleves!

52 hektar stor park

Event Park Danmark arrangerer og faciliterer ekstraordinære events og aktiviteter for større grupper af både private og erhvervsfolk, som er på jagt efter en anderledes dag fyldt med sjov, action og unikke rammer.

Parken er placeret centralt i Danmark i den midtjyske by Løsning mellem Horsens og Vejle, og vi råder over hele 52 hektar, svarende til arealet for Djurs Sommerland og Tivoli i København tilsammen. Vi har alt samlet ét sted, så vi garanterer, at vi er køreturen værd, hvor end i landet du kommer fra.

Følg med

@eventparkdanmark

bubble