Faciliteter

Faciliteter

Faciliteter til ethvert behov

Hos os behøver du kun at planlægge et stop på turen. Udover vores mange aktiviteter og koncepter har vi også et væld af faciliteter i parken, som I kan benytte på dagen. Læs mere om dem her eller vend dine tanker med os, så vil vi gøre vores bedste for at facilitere det perfekte arrangement. 

Bad- og toilet

Vi har gode toiletforhold, som kan benyttes på dagen. Når dagens aktiviteter er færdige, vil det være muligt at tage et bad (mod betaling). Husk selv håndklæde og sæbe.

Værdiskabe og omklædning

Vi har et omklædningsrum med værdiskabe/skabe til dit tøj med lås på, så tingene er sikkert opbevarede, mens du er rundt i parken. Her kan du desuden skifte tøj i løbet af dagen, hvis der er brug for det.

Bar, catering og køkken

Vi har to lokaler, som indeholder mindre køkkener og både alm. og gasgrill, som kan benyttes. Der findes service m.m. til brug for bespisning. 

Derudover hjælper vi gerne med mad udefra og har flere forskellige samarbejdspartnere afhængig af dit budget. 

Bålsted og grill

For de eventyrlystne og naturelskende er der mulighed for at lave maden over bål – eller slutte aftenen rundt om bålet. Vi har desuden både alm. og gasgrill, som kan benyttes.

Overnatning

Vi har flere forskellige overnatningsmuligheder i og omkring parken. Læs mere her.

Lad os arrangere den perfekte dag

Udfyld kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigt muligt. Sammen kan vi danne rammerne for den perfekte dag, hvor det kun er fantasien, der sætter grænsen for, hvad vi kan finde på.

Global: Kontaktformular: Tekst

Følg med

@eventparkdanmark

bubble