Overnatning i parken

Overnatning i parken

Overnat i unikke omgivelser

Hvorfor ikke afslutte en aktiv og sjov dag med overnatning i parken? Hos Event Park Danmark har vi flere overnatningsmuligheder i og omkring parken, så I ikke skal bekymre jer om turen hjem. Læs de forskellige muligheder her, eller tag fat i os, hvis du har særlige ønsker, så kan vi helt sikkert også hjælpe.

NYHED – Bunkhouse

Har du brug for overnatning, kan du leje vores "bunkhouse": Et hus med køkken, bad og 28 sovepladser. Prisen er kr. 250,- pr. person inkl. sengelinned.

Pladserne er fordelt således: 2 værelser med 6 køjepladser, 1 værelse med 2 køjepladser og resterende 14 køjepladser i et rum.

Shelters

Vi har op til flere shelters rundt omkring i parken, som kan benyttes til både små og større grupper. Prisen er 150,- pr. person, og du medbringer selv liggeunderlag og sovepose. Tag fat i os for at høre mere om vores shelterpladser.

Opsætning af telt

Det er desuden muligt at opsætte telte rundt omkring i parken, hvis man ønsker det. Kontakt os for at høre nærmere om denne mulighed.

Overnatning i nærområdet 

Ønsker I at bo i nærheden af Event Park Danmark, findes der flere indlogeringsmuligheder lige rundt om hjørnet: 

Løsning Kro ca. 200 m.
Jernbanegade 2, 8723 Løsning
Tlf. 75 65 11 71
www.losningkro.dk

Korning Kro ca. 4 km.
Korningvej 143, 8700 Horsens
75 67 35 69
www.korningkro.dk

Teaterhotellet ca. 13 km. (Horsens midtby)
Søndergade 22, 8700 Horsens
75 27 85 00
www.teaterhotellet.dk

Lad os arrangere den perfekte dag

Udfyld kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigt muligt. Sammen kan vi danne rammerne for den perfekte dag, hvor det kun er fantasien, der sætter grænsen for, hvad vi kan finde på.

Global: Kontaktformular: Tekst

Følg med

@eventparkdanmark

bubble