Praktisk information

Praktisk information

Ofte stillede spørgsmål/FAQ

Vi har forsøgt at besvare nogle af de mest stillede spørgsmål her. Mangler du stadig svar på dine spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad for noget tøj skal jeg tage på?

Kom i lige det tøj du finder mest komfortabelt, men også tøj du kan bevæge dig i. Til vores mere beskidte aktiviteter som paintball og el-cross har vi dragter, som deltagere skal iføres. Vi har i alle størrelser, så der er ingen undskyldninger.

Bliver I beskidte og skal videre, har vi bad- og omklædningsfaciliteter til jer.

Hvilke sko skal jeg tage på?

Vi anbefaler lukkede sko - og fraråder hvide sko (du kan forvente, at de bliver beskidte).

Hvor kan jeg parkere?

Vi har en kæmpe parkeringsplads, hvor du kan parkere din bil, motorcykel, lastbil, el-scooter, helikopter – eller hvad end du kommer i. Og det er helt gratis!

Hvilke og hvor mange aktiviteter vil I anbefale?

Vi har aktiviteter til alle anledninger. Under vores Eventpakker til private og Eventpakker til erhverv har vi anbefalet de aktivitet, der passer ind. I kan også altid bygge jeres eget event afhængigt af budget og tidsplan. 

Vores park byder på masser af fede aktiviteter, men I skal være hurtige, hvis I vil prøve dem alle. Derfor anbefaler vi også at booke en hel dag eller måske endda en weekend for at komme hele vejen rundt.

Må man drikke alkohol under besøget?

Du må ikke drikke alkohol forud for aktiviteter som ATV Safari og el-cross. Event Park Danmark har en Nul alkohol politik, og bliver dette ikke overholdt, kan aktiviteterne ikke benyttes. 

Til de øvrige aktiviteter må der godt indtages alkohol.

Må jeg medbringe egne drikkevarer?

Du må ikke medbringe egne drikkevarer. Drikkevarer købes på stedet. Har du nogle specielle ønsker inden dit besøg, så ring eller skriv til os, så tjekker vi op på, om vi har det eller kan skaffe det. 

Kan jeg købe mad hos jer? 

Mad skal forudbestilles, hvor vi kan indfri de fleste ønsker til mad, allergener m.m.

Jeg har ikke prøvet nogle af aktiviteterne før - kan jeg være med? 

Sagtens! Vores instruktører er uddannede og sætter jer grundigt ind i sikkerhed og regler, inden en aktivitet påbegyndes. Vores udstyr er godkendt og vedligeholdt, og vores højeste prioritet er jeres sikkerhed – før, under og efter.

Af samme grund har vi også aldersbegrænsning på visse aktiviteter, som bedes respekteres. 

Læs mere om vores sikkerhed og regler her.

Hvor mange skal vi være for at booke aktiviteter?

Vi modtager både private og erhvervsgrupper over 10 personer. Er I mindre end 10 pers., kan I deltage i vores åbne aftener som deles på vores Facebook. Du er også velkommen til at sende en mail til kontakt@eventparkdanmark.dk med din konkrete forespørgsel, så vil vi se, om vi kan passe det ind.

Hvad skal jeg gøre, hvis vi bliver færre end det bestilte antal?

Bliver I færre end det antal, der er bestilt, skal I hurtigst muligt meddele det til os - se nærmere i din ordrebekræftelse. Meddeles ændret antal ikke inden ankomst, betales det fulde beløb for det bestilte antal deltagere. Har du bestilt mad på dagen, skal antal her ændres mindst 7 dage før besøget. 

Lad os arrangere den perfekte dag

Udfyld kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigt muligt. Sammen kan vi danne rammerne for den perfekte dag, hvor det kun er fantasien, der sætter grænsen for, hvad vi kan finde på.

Global: Kontaktformular: Tekst

Følg med

@eventparkdanmark

bubble