Regler og sikkerhed

Regler og sikkerhed

Sikkerhed og sjov skal gå hånd i hånd

Hos Event Park Danmark er sikkerheden naturligvis i højsædet, og vi forventer, at du som gæst respekterer og overholder vores regler, så alle får den bedste og sikreste dag. Læs følgende regler, inden du besøger os, eller kontakt os, hvis du skulle være i tvivl om, hvordan vi håndterer sikkerheden på dagen.

Vores sikkerhedsregler

Der vil altid være instruktører tilknyttet de forskellige aktiviteter rundt i parken. Instruktøren sørger for at vejlede og holde styr på sikkerheden, så alle deltagere er godt klædt på.

Ved kørsel på el-cross og ATV er alkohol bandlyst og medfører bortvisning. De første af vores instruktører har allerede gennemført den branche godkendte teambuilding instruktøruddannelse (BFTL). 

Ved alle aktiviteter skal man have lukkede sko på f.eks. kondisko. Ved El-cross vil sikkerhedsudstyr være påkrævet, som findes på pladsen.

Aldersgrænse

Aldersgrænsen for paintball og El-cross er 16 år (lovgivningen i DK). Er du mellem 16 og 18 år, skal du medbringe en fuldmagt fra forældre eller værge med en tilladelse, hvor du får lov at spille paintball/køre cross. Ligeledes skal der medbringes ID.

Ansvarsfraskrivelse

Download vores ansvarsfraskrivelse her.

Lad os arrangere den perfekte dag

Udfyld kontaktformularen her, så vender vi tilbage hurtigt muligt. Sammen kan vi danne rammerne for den perfekte dag, hvor det kun er fantasien, der sætter grænsen for, hvad vi kan finde på.

Global: Kontaktformular: Tekst

Følg med

@eventparkdanmark

bubble