Disc Golf

Banen har kun åbent efter aftale. 

NYHED 2022 - Event Park Danmark har mange ideer til aktiviteter til dit næste firmaarrangement, firmatur, polterabend eller bare en sjov dag med vennerne. En af vores aktiviteter er Disc Golf / Frisbee Golf.

Disc golf spilles som almindelig golf. Golfdiscen erstatter kølle og bold. Hullet erstattes af en disc golf kurv. Banen ligger i et natursmukt område nær de øvrige aktiviteter i Event Park Danmark. 

Vi har lagt vægt på det skal være sjovt at spille uanset om det er for konkurrencens skyld eller for nogle hyggelige timer i fællesskab. 

Det er oplagt at kombinere Disc Golf / Frisbee Golf med en eller flere af de mange andre aktiviteter, som er mulige i Event Park Danmark (f.eks. ATV safari, paintball, skydning m.m.).

For booking og priser kontakt Heidi Friis på 29866095. Vi tilpasser det enkelte arrangement med hensyn til indhold og varighed alt efter ønske.

Disc Golf er inkl. udstyr 


 Pris kr. 125,- incl. moms pr. person. Bortkommet disc gebyr kr. 50,- incl. moms. 

Varighed ca. 2 timer.

Antal min. 10 personer, max. antal personer 72. Optimalt 4-6 personer pr. hul.

Alder ingen aldersbegrænsning.

Pakkeløsninger

Det siger vores kunder

Sommer-arrangement

Tina Kortbæk Jensen , P. Olesen

”Vi har afholdt sommer-arrangement hos Event Park Danmark A/S i Løsning – et fantastisk sted, hvor der er noget både til store og små. Arrangementet sluttede af med et brag af en teltfest med levende musik og helstegt pattegris. Jeg kan på det kraftigste anbefale stedet. Samarbejdet med Heidi Friis var supergodt – hun kan opfylde, hvis ikke alles ønsker og behov - så næsten.”

Firma julefrokost

Butikschef René, Sport 24 Fredericia

Vi havde en helt fantastisk dag hos jer:-)

Mit personale var specielt kæmpe fan af ATV safarien, det var virkelig en god/sjov tur.

Vi vender helt sikkert tilbage en anden gang.

Forhandlermøde Isabella

Salgschef Claus, Isabella

I september 2022 havde Isabella A/S en eventdag for danske forhandlere på Event Park Danmark. Allerede ved de indledende samtaler omkring et sådan arrangement, viste Event Park Danmark, at de går langt for at tilpasse og muliggøre specielle ønsker. Vores forventninger blev indfriet til topkarakter, og alle deltagere havde en sjov dag. Event Park Danmark er et gennemført og professionelt sted at afholde et arrangement, omgivelserne er unikke og en sand fornøjelse at besøge. Man kan mærke at der er lagt meget hjerteblod i stedet, og at Event Park Danmark brænder for dét de er gode til.

Polterabend

Martin

Tak for sidst!

Det var VIRKELIG godt! Alle mand er alene vendt tilbage med positive oplevelser. Det er et fantastisk sted I har jer.

Det eneste Ris jeg kan komme i tanke om er, at jeg hørte fra flere, at de var trætte af at de ikke havde hørt om stedet før, hvilket I kan tage med i jeres overvejelser.
I har et unikt sted, som ingen (Læs: ikke nok i hvert fald) kender til, hvorfor I bør bruge ressourcer på at promovere jer meget mere, enten via sociale medier eller øvrige steder.

Alt var virkelig veltilrettelagt, din rolle udfyldte du til perfektion, og alle mand var virkelig glade!

Tak for en rigtig god dag, den levede ikke blot op til forventningerne, den overgik dem!

Jeg håber vi ses igen en dag!

Firma event

Bettina, FN Entreprise ApS

Vi takker for en virkelig sjov eftermiddag. Vi var alle meget imponerede over parken og alle Brians jagtoplevelser. Og mange tak for virkelig god rundvisning og fortælling om parken.

Vi vil helt sikkert anbefale oplevelsen til andre.

Polterabend

Nicklas Smedegaard

Mange tak for en flot arrangeret dag for os og vores kommende brudgom Emil.

Dagen levede i høj grad op til alles forventninger og meget mere end det.

Det var en herlig oplevelse og ikke bare Emil men os alle havde en skøn dag med masser af fede indtryk og overraskelser.

Vejret gjorde det jo ikke ringere. I har en virkelig flot og velholdt park og jeres opmærksomhed og passion for stedet skinner tydeligt igennem.

Jeg vil have jer in mente til næste festlige lejlighed, og samtidig dele mit gode indtryk vidt og bredt. 

En af vennerne kom til at glemme en tom øldåse på parkeringspladsen og det skal jeg undskylde for. Vi vil ikke bidrage til misligholdelse af stedet og ej heller ende ved siden af gravstenen, hvor tidligere kunde ligger begravet.

Vil du hilse de to instruktører mange gange og sige tak for deres gode humør, vejledning, underholdende indslag og topklasse service.

Og stor tak til dig for den gode og profesionelle dialog, som jeg har haft med dig. Jeg har følt mig i trygge hænder og det har været yderst tilfredsstillende.

Afdelingens firmaudflugt

Troldtekt A/S

Jeg skulle stå for afdelingens firma udflugt, og tænkte at en tur på ATV kunne være sjovt.

Jeg må sige at I levede op til vores forventninger og mere til.

En varm modtagelse af jeres kompetente medarbejdere, som virkelig tog vare om os, fra start til slut. Safari turen var virkelig sjov og udfordrende, og alle havde en rigtig god oplevelse. Og som lovet så vi både råvildt og mufloner :-) bagefter var vi på skydebanen og prøvede både luftgevær og bue, med kyndig vejledning så alle igen fik en rigtig god oplevelse.

Vi spiste vores medbragte mad i jeres utrolig flotte og hyggelige girafbar, så bliver det bare ikke bedre.

Vi siger tusind tak for en god oplevelse på alle måder, og jeg er sikker på at vi kommer igen, og vil varmt anbefale jer til andre.

Der findes ikke magen til

Christian

Der findes ikke magen til "Adventure og legepark" nogen steder i min optik....

Smukke rammer , høj kvalitet, adranalin kick og altid god service.... Det perfekte sted til firmaevent, familietur eller drengerøvs aften

Firmaarrangement

Hans Henrik Dahl, Intego A/S

"Det var super godt ude ved jer i lørdags og det er også det jeg hører hos mine kollegaer. Gutterne var imponerede fra start til slut og mega god services hele vejen rundt. 

Den skal sku have 10 finger ud af 10 mulige". 

Polterabend

Frederik Zeuner

Vi havde en strålende dag, og jeres park overgik vores ellers ret høje forventninger, så vi har simpelthen ikke nogen forbedringsforslag. 

Tusind tak for nogle fede rammer til en speciel dag. Vi anbefaler jer helt sikkert, til dem vi møder. 

30 års fødselsdag

Peter Bysted

"Event Park har de perfekte rammer til at afholde en 30 års! Det var fedeste dag i mands minde!
Ærgerligt for mine gæster, der bliver 30 og skal overgå min fest! Det får de svært ved ;)"
 - endnu engang tak for en uforglemmelig weekend!

Polterabend

Torben

Tak for fantastisk service og glimt i øjet ?

Firmatur

Entreprisechef, Jacob, Vesla Gulve A/S

Vi havde en rigtig god dag, med en forståelse for hvad der nu følger med når man sender en flok håndværkere på tur, specielt Heidis værtskab skal nævnes som fantastisk og overbærende. På samme måde skal Claudi have et skulderklap for hans tålmodighed med de mindre ædruelige medarbejdere.

Firmaarrangement og møde

Dennis Schmidt Pedersen, Novoferm

Alt var til vores behov super fint og stor ros til Heidi og resten af personalet for den god service og måden at være på. Jeg kan varmt anbefale jer til andre.

Polterabend - piger

Malene Møller

Stor tak for nogle sjove og gode timer, i forbindelse med polterabend. Oplevelsen med Event Park Danmark har været positiv hele vejen igennem, lige fra booking/planlægning til selve besøget. Hos Event Park Danmark er der styr på tingene, fede omgivelser og nogle sjove aktiviteter. Kæmpe anbefaling herfra – vi er virkelig glade for, at vi besøgte jer.  

Firmatur

Henrik, Henning Lund A/S

Vi var på firma tur, 35 mand til Event Park Danmark.

Super god dag, meget professionelt team hele vejen igennem.

Helt klart et besøg hver.

Efterskoledag

Marco, Lærer og linjekoordinator, Amerikansk fodbold linjen, BGI Akademiet

Vi havde en fantastisk dag med 32 efterskole elever i Event Park Danmark. Vi havde fået en skræddersyet pakkeløsning med 3 aktiviteter om formiddagen samt paintball og Rambo Bar som afslutning efter middagspausen. Alt i alt en verdensklasse dag med action, mudder, sved, grin og latter :) 

Heidi og instruktørerne var gode til at introducere os for aktiviteterne og der var god fokus på sikkerheden gennem hele dagen. 

Det er helt klart et sted, vi gerne vil besøge igen! 

Fødselsdag

Direktør, Ejlskovs MC Udstyr

Vi havde en mega god dag og hver gæst har vendt tilbage til mig privat med rosende ord og et højt humør! En stor oplevelse og en stor respekt for hele parken! 5 stjerner, uden at tøve! 

Fed ATV tur som kan køres af alle, men også uden at være "kedelig" - Virkelig fedt!

Kursus

Direktør og indehaver, Alex, Aunsbjerg.com

Vi valgte, at Event Park Danmark – skulle være stedet at holde vores 12 kursusdage, udfra vi ønsker vores medarbejdere kan og skal tænke lidt ud af boxen – så passer dette atypiske sted med kant & smil godt til os…..

Måske kan nogle synes det kan udfordre fokus lidt med de atypiske rammer, men vi synes at de rammer har mange fordele – ikke mindst at vi kunne flette lidt leg og afbræk ind på et par af kursus dagene og der var lidt for enhver at kunne prøve kræfter med.

Heidi gjorde en rigtig god indsats for det hele virkede super godt og man mærker et rigtigt godt engagement for stedets sjæl, jeg er ret sikker på vi kommer tilbage :-) - måske også med en firmafest en dag når der igen må festes eller en event personaleforeningen står for, det er der flere af medarbejderne der synes kunne være fedt at holde på stedet.

Firmaevent

Helle, Botjek

Tak for en rigtig god oplevelse hos jer i Event Park Danmark. 

Den var helt speciel og I er ganske enkelt fantastiske. 

Aktivitetsdag

Spillere, trænere og ledere, AC Horsens

I går havde vi en fantastisk dag i lækre rammer hos Event Park Danmark, hvor spiller, trænere og ledere dystede i ATV safari, skydning, fodboldgolf og Rambo Bar - og der blev sat et par rekoder. Tak til de gode folk hos Event Park Danmark for en dejlig dag med masser af action, højt humør og konkurrence.

Kundeevent og generalforsamling

Michael, DLH

Tusinde tak for en herlig dag i E-Park. Vores kunder – Jyske Byggecentre – og vi, var meget tilfredse med hele arrangementet og deres efterfølgende generalforsamling i Jeres Giraf-Bar.

Tror, det var en stor glædelig overraskelse for alle, at man kan socialisere på så spændende vis, på ATV tur gennem Jeres flotte

landskab med lidt boldspil indlagt

Firmaevent

Per, Egebjerg El

Vi takker alle for en rigtig god dag hos jer konge betjening og fede oplevelse

Fødselsdage

Brian Bjørnskov

Vi havde tidligere været i Event Park Løsning i anledningen af vores yngste drengs fødselsdag, da han havde et højt ønske om at prøve at køre MotoCross, vi havde en fantastisk oplevelse, hvor også vores ældste søn var med.

Derfor besluttede jeg mig for, at når jeg fyldte 50 ville jeg have en dag inden festen hvor jeg samlede alle mændene til en hygge dag i Event Park Løsning, vi startede i løsning kl 14.00 og sluttede da Event Park lukkede omkring kl 10.00. Jeg bestilte Horsens turistfart til at køre til og fra banegården (samlingssted) i Horsens, havde købt sandwich, og selv stået i køkkenet for aftensmaden til mændene. Drikkevarer blev købt hos Event Park Løsning.

Når jeg tænker tilbage på dagen, og den oplevelse vi alle fik sammen, så er det nogen af de bedste penge jeg nogensinde har investeret.

Så vil man have en oplevelse for livet, så kan jeg helt klart anbefale Event Park i Løsning.

Familietur

Jørgen, Løsning VVS

"Hold nu op et fantastisk arrangement. Alle har fået en vild fed oplevelse i jeres fantastiske Event Park. Alle har også givet udtryk for at de følte sig meget velkommen. Vi kommer helt sikkert igen".

50 års fødselsdag

Kenneth Pedersen, Østjysk Våbenhandel

Jeg har fået en snak med mange af gæsterne efter det store event hos jer,....en kæmpe ros til jer for det store arrangement, en fantastisk dag/aften fra start til slut med hovedarrangement på Elcross, Atv safari og paintball, jeg/vi må sige, at I som team holdte et vildt service niveau overfor os alle, det hele fungerede fantastisk, også afslutningen på dagen med et fedt band og fest til slut - mere end godt klaret af jer i 12 timer

Polterabend

Lørdag den 4. juli lagde Bo og gutterne vejen forbi Event Park Danmark til polterabend og kort og godt beskrevet fra selskabet: Konge dag!

Polterabend

Jørgen Rieper

Tak for en super hyggelig og action præget polterabend i jeres fantastiske omgivelser. Det har virkelig været en fed dag/aften for os alle som vi stadig bliver ved at snakke om når vi mødes her bag efter. Man må sige i har helt styr på tingene fra man kommer til det slutter og man kan ikke andet end bare få den fedeste drengerøvsdag

Firma julefrokost

Thomas, Indehaver, A/S Nortvig

Vi har afholdt vores årlige julefrokost hos Event Park Danmark. Hele arrangementet forløb fejlfrit. Både mine kollegaer og jeg var meget overvældet over de meget gennemført rammer, som ligger langt over hvad vi tidligere har oplevet lignende steder.

Jeg kan varmt anbefale Event Park Danmark.

Firmaevent

Production Manager, Dencam Composite

Aktiviteterne var fede og sjove, ikke en finger at sætte på det, selvom det regnede hele dagen. Og så gør det, det ikke dårligere, at stedet bare er fuldstændigt perfekt. Der er intet der er overladt til færdighederne, godt gennemført.

Vi er allerede begyndt at snakke om, hvornår vi skal derop igen. Tak for nogle gode timer.

Teambuilding

Carina, Brandt Revision

Fantastisk sjov teambuilding dag med kollegaerne. Vi havde et heldagsarrangement fra kl. 9-16, med morgenmad og frokost og en fed slutning med pubcrawl rundt i området.

Vi var i de bedste hænder hele dagen. Heidi er en fantastisk guide og fortæller. Imponerende sted, som vi klart kan anbefale. Vi skal helt sikkert prøve det igen.

Polterabend

Terese Albers

Vi havde fornøjelsen af, at holde polterabend for 10 piger i Event Park Danmark. Vi havde en fantastisk dag, hvor der altid var god tid og overskud til en pludselig indskydelse.

Tak til en fantastisk instruktør og en lille overraskelse fra Brian selv. Det var en virkelig god dag, i deres fanstatiske omgivelser og alt var fuldstændig klar og tilrettelagt da vi ankom, Event Park Danmark har vores varmeste anbefalinger hvis man vil have en fed dag med fart og spænding -

bubble