El-cross

Prøv kræfter med el-cross på en rigtig motocross bane. Kan du køre mountainbike, så kan du også køre el-cross.

Hvorfor vælge el-cross?

Fordi Ingen larm. Ingen forurening. Masser af kraft.
Kan håndteres både af den rutinerede kører og af nybegynderen. Ingen gearskifte og 3 niveauer.

Pris El-cross inkl. instruktør og leje af sikkerhedsudstyr kr. 1.000,- pr. person.

Varighed ca. 1,5 - 2 timer.

Antal min. 6 personer.

Alder min. 16 år. OBS 16-18 år kræver tilladelse fra forældre/værge.

Som gæst får du naturligvis en grundig instruktion i brug af maskinen inden du sendes ud at køre - og starten går ikke før du føler dig tryg.

Som gæst i Event Parken køres der altid i niveau 1, så vi sikrer os du som gæst er i trygge hænder - og så vi undgår uheld og skader. Det er VIGTIGT for os at dette respekteres. Bliver det ikke respekteret og der sker uheld, så er det på dit eget ansvar og evt. skader på køretøjet dækkes af dig. If you breake it - you buy it.

10 el-crosser-kørere holder stille på en linje og kigger mod venstre som om de venter på, at nogen skal give et startsignal.
En person på en el-crosser laver et flyvehop et par meter højt henover en bakke på en motocrossbane.
Man ser ryggen på 9 personer der venter på at skulle køre på deres el-crossere. Der er også et stort orange skilt med KTM.
Delvist nærbillede af fire el-cross-kørere som kører i fuld fart med støvet stående omkring sig. Man kan kun se dele af deres kroppe og hjelme.
En el-motocross-kører laver et flyvehop på en meget støvet bane.
Tre personer kører på el-crosser og kigger mod kamerater. Et KTM-flag ses i baggrunden.
En række el-crossere står parkeret på rad og række foran en høj hæk.
En cross-kører i fuldt udstyr med hjelm og det hele holder stille, mens han laver fredstegnet med sin ene hånd hævet hen mod kameraet. Der er et KTM-flag i baggrunden.

Pakkeløsninger

Det siger vores kunder

Aktivitetsdag

Spillere, trænere og ledere, AC Horsens

I går havde vi en fantastisk dag i lækre rammer hos Event Park Danmark, hvor spiller, trænere og ledere dystede i ATV safari, skydning, fodboldgolf og Rambo Bar - og der blev sat et par rekoder. Tak til de gode folk hos Event Park Danmark for en dejlig dag med masser af action, højt humør og konkurrence.

Kundeevent og generalforsamling

Michael, DLH

Tusinde tak for en herlig dag i E-Park. Vores kunder – Jyske Byggecentre – og vi, var meget tilfredse med hele arrangementet og deres efterfølgende generalforsamling i Jeres Giraf-Bar.

Tror, det var en stor glædelig overraskelse for alle, at man kan socialisere på så spændende vis, på ATV tur gennem Jeres flotte

landskab med lidt boldspil indlagt

Firmaevent

Per, Egebjerg El

Vi takker alle for en rigtig god dag hos jer konge betjening og fede oplevelse

Familietur

Jørgen, Løsning VVS

"Hold nu op et fantastisk arrangement. Alle har fået en vild fed oplevelse i jeres fantastiske Event Park. Alle har også givet udtryk for at de følte sig meget velkommen. Vi kommer helt sikkert igen".

50 års fødselsdag

Kenneth Pedersen, Østjysk Våbenhandel

Jeg har fået en snak med mange af gæsterne efter det store event hos jer,....en kæmpe ros til jer for det store arrangement, en fantastisk dag/aften fra start til slut med hovedarrangement på Elcross, Atv safari og paintball, jeg/vi må sige, at I som team holdte et vildt service niveau overfor os alle, det hele fungerede fantastisk, også afslutningen på dagen med et fedt band og fest til slut - mere end godt klaret af jer i 12 timer

Polterabend

Lørdag den 4. juli lagde Bo og gutterne vejen forbi Event Park Danmark til polterabend og kort og godt beskrevet fra selskabet: Konge dag!

Firma julefrokost

Thomas, Indehaver, A/S Nortvig

Vi har afholdt vores årlige julefrokost hos Event Park Danmark. Hele arrangementet forløb fejlfrit. Både mine kollegaer og jeg var meget overvældet over de meget gennemført rammer, som ligger langt over hvad vi tidligere har oplevet lignende steder.

Jeg kan varmt anbefale Event Park Danmark.

Firmaevent

Production Manager, Dencam Composite

Aktiviteterne var fede og sjove, ikke en finger at sætte på det, selvom det regnede hele dagen. Og så gør det, det ikke dårligere, at stedet bare er fuldstændigt perfekt. Der er intet der er overladt til færdighederne, godt gennemført.

Vi er allerede begyndt at snakke om, hvornår vi skal derop igen. Tak for nogle gode timer.

Teambuilding

Carina, Brandt Revision

Fantastisk sjov teambuilding dag med kollegaerne. Vi havde et heldagsarrangement fra kl. 9-16, med morgenmad og frokost og en fed slutning med pubcrawl rundt i området.

Vi var i de bedste hænder hele dagen. Heidi er en fantastisk guide og fortæller. Imponerende sted, som vi klart kan anbefale. Vi skal helt sikkert prøve det igen.

Polterabend

Terese Albers

Vi havde fornøjelsen af, at holde polterabend for 10 piger i Event Park Danmark. Vi havde en fantastisk dag, hvor der altid var god tid og overskud til en pludselig indskydelse.

Tak til en fantastisk instruktør og en lille overraskelse fra Brian selv. Det var en virkelig god dag, i deres fanstatiske omgivelser og alt var fuldstændig klar og tilrettelagt da vi ankom, Event Park Danmark har vores varmeste anbefalinger hvis man vil have en fed dag med fart og spænding -

bubble