Promillekørsel

Et helt klart must til en sjov og anderledes dag. Ølstafet med et sjovt twist (der behøves ikke være alkohol involveret). Der køres på mini crossere med promillebriller på. Hvem når først i mål?

Kan kun købes i forbindelse med et yderligere arrangement. 

Promille kørsel, inkl. øl og udstyr, forespørg for pris!

Varighed ca. 45 min. 

Antal min. 5 personer.

Alder min. alder 18 år.

 

Priseksempel 1 times varighed kr. 1.500,- ved 15 deltagere.

Oplagt at kombinere dette sjove indslag med f.eks. en tur på ATV safari og en gang skydning. For booking og priser kontakt Heidi Friis på 29866095 eller på heidi@eparkdanmark.dk

Vi tilpasser det enkelte arrangement med hensyn til indhold, budget og varighed alt efter ønske.

Mand kører på meget lille motocrosser på en græsplæne med løvskov omkring. Han har hjelm og beskyttelsesbriller på og hul på buksebenets ene knæ.
Mand kører på meget lille motocrosser på en græsplæne med løvskov omkring. Vi ser ham fra hans venstre side og han har løftet sit venstre ben som om han er ved at dreje rundt om et orange lille KTM-flag. Han har hjelm og beskyttelsesbriller på og
To mænd sidder på to meget små motocross-maskiner på en græsplæne omkranset af skov. De har begge hjem og beskyttelsesbriller på. De holder stille mellem to KTM-flag hver. Syv mænd står bag og ved siden af dem og det ligner at de hepper på de to
To voksne personer kører rundt på en græsplæne på helt små motocross'ere.
To mænd kører rundt på helt små moto-crossere. De har hjelm og beskyttelsesbriler på.
Mans er ryggen af to personer, der kører på to meget små crossere. De er begge ved at runde hvert deres lille, orange KTM-flag.
Mand kører på meget lille cross'er. Den er så lille, at han slæber benene bagud henad jorden. Han har hjelm og beskyttelsesbriller på.
Man ser t mand på en græsplæne foran en stor jordbakke. Den ene mand står ved siden af en meget lille motocross'er og ser ud til han skal op på den. Den anden mand ligger på jorden - tilsynesladende faldet af crosseren.

Pakkeløsninger

Det siger vores kunder

Aktivitetsdag

Spillere, trænere og ledere, AC Horsens

I går havde vi en fantastisk dag i lækre rammer hos Event Park Danmark, hvor spiller, trænere og ledere dystede i ATV safari, skydning, fodboldgolf og Rambo Bar - og der blev sat et par rekoder. Tak til de gode folk hos Event Park Danmark for en dejlig dag med masser af action, højt humør og konkurrence.

Kundeevent og generalforsamling

Michael, DLH

Tusinde tak for en herlig dag i E-Park. Vores kunder – Jyske Byggecentre – og vi, var meget tilfredse med hele arrangementet og deres efterfølgende generalforsamling i Jeres Giraf-Bar.

Tror, det var en stor glædelig overraskelse for alle, at man kan socialisere på så spændende vis, på ATV tur gennem Jeres flotte

landskab med lidt boldspil indlagt

Firmaevent

Per, Egebjerg El

Vi takker alle for en rigtig god dag hos jer konge betjening og fede oplevelse

Familietur

Jørgen, Løsning VVS

"Hold nu op et fantastisk arrangement. Alle har fået en vild fed oplevelse i jeres fantastiske Event Park. Alle har også givet udtryk for at de følte sig meget velkommen. Vi kommer helt sikkert igen".

50 års fødselsdag

Kenneth Pedersen, Østjysk Våbenhandel

Jeg har fået en snak med mange af gæsterne efter det store event hos jer,....en kæmpe ros til jer for det store arrangement, en fantastisk dag/aften fra start til slut med hovedarrangement på Elcross, Atv safari og paintball, jeg/vi må sige, at I som team holdte et vildt service niveau overfor os alle, det hele fungerede fantastisk, også afslutningen på dagen med et fedt band og fest til slut - mere end godt klaret af jer i 12 timer

Polterabend

Lørdag den 4. juli lagde Bo og gutterne vejen forbi Event Park Danmark til polterabend og kort og godt beskrevet fra selskabet: Konge dag!

Firma julefrokost

Thomas, Indehaver, A/S Nortvig

Vi har afholdt vores årlige julefrokost hos Event Park Danmark. Hele arrangementet forløb fejlfrit. Både mine kollegaer og jeg var meget overvældet over de meget gennemført rammer, som ligger langt over hvad vi tidligere har oplevet lignende steder.

Jeg kan varmt anbefale Event Park Danmark.

Firmaevent

Production Manager, Dencam Composite

Aktiviteterne var fede og sjove, ikke en finger at sætte på det, selvom det regnede hele dagen. Og så gør det, det ikke dårligere, at stedet bare er fuldstændigt perfekt. Der er intet der er overladt til færdighederne, godt gennemført.

Vi er allerede begyndt at snakke om, hvornår vi skal derop igen. Tak for nogle gode timer.

Teambuilding

Carina, Brandt Revision

Fantastisk sjov teambuilding dag med kollegaerne. Vi havde et heldagsarrangement fra kl. 9-16, med morgenmad og frokost og en fed slutning med pubcrawl rundt i området.

Vi var i de bedste hænder hele dagen. Heidi er en fantastisk guide og fortæller. Imponerende sted, som vi klart kan anbefale. Vi skal helt sikkert prøve det igen.

Polterabend

Terese Albers

Vi havde fornøjelsen af, at holde polterabend for 10 piger i Event Park Danmark. Vi havde en fantastisk dag, hvor der altid var god tid og overskud til en pludselig indskydelse.

Tak til en fantastisk instruktør og en lille overraskelse fra Brian selv. Det var en virkelig god dag, i deres fanstatiske omgivelser og alt var fuldstændig klar og tilrettelagt da vi ankom, Event Park Danmark har vores varmeste anbefalinger hvis man vil have en fed dag med fart og spænding -

bubble