Tur til Afrika

Tur til Afrika

Tag med os en tur på Savannen

Drømmer du om Afrikas varme og eksotiske dyr? Event Park Danmark har et samarbejde med Gaspare Spanio Safaris, som ligger i Sydafrika.

  • Ægte sydafrikansk gæstfrihed
  • Lidenskabelige med jagt, eventyr og mennesker
  • Intimt sted med plads til 10 gæster

I Sydafrika vil du blive hilst velkommen af Gaspare Spanio og hans kone Eleen. Deres prioritet er at sikre, at du har et behageligt og eventyrfuldt ophold. Mens du nyder luksus i deres flotte lodge og pæne og rene faciliteter, får du også tid til at værdsætte den afrikanske bush i sin natur.

Skræddersy din jagtdrøm

Vi hjælper dig med at gøre din afrikanske jagtdrøm til virkelighed. Desuden skræddersyr og personaliserer vi vores professionelle jagttjenester, så de passer til dine behov. Derudover har du mulighed for at kombinere din riffel- og buesafari med et fotosafari. Vi tilbyder jagt både med riffel og med bue og pil. Du kan medbringe dit eget udstyr eller låne på farmen.

Jagt er ikke kun spændende, men en af ​​de mest eventyrlystne oplevelser, som naturen tilbyder. Gaspare Spanio Safaris henvender sig til både riffel og buejagt i provinsen Limpopo, Sydafrika. Vi arrangerer vores jagtture i små grupper, der sikrer, at hver jæger nyder kvalitetstid. Gaspare Spanio Safaris område er på 3.000 hektar jord.

Se meget mere her.

Ikke for alle – men noget for enhver

Dyk ned i vores mange eventpakker her. Der er helt sikkert også noget for dig, og hvis du ikke finder det, du søger, så hjælper vi gerne med at skræddersy dit næste event.

Følg med

@eventparkdanmark

bubble